Can not load img pics

AMI Forum Support Bug Fixes and enhancement requests
Report any bugs in the AMI Forum or enhancements you would like to see here. We will keep a log and provide updates when available.

Can not load img pics

Postby Dominic » Sun Feb 24, 2013 8:43 am

Hello Dave

Hey mate I have been useing my phone on AMI for a while now but since the site crashed and you have done a great job of getting the site up again I have noticed that none of the photos will load on my phone.

Do you know what software I need to get to load images or can you suggest a solution to my problem ?

TIA

Cheers Dom
Dominic
Devotee
 
Posts: 139
Joined: Sat Nov 20, 2010 11:21 am

Re: Can not load img pics

Postby DesTROYer » Sun Feb 24, 2013 10:23 am

They are loading on my iPhone and iPad fine.
User avatar
DesTROYer
Devotee
 
Posts: 4206
Joined: Sat Feb 16, 2013 6:26 pm
Location: 37.8136° S, 144.9631° E

Re: Can not load img pics

Postby harvs73 » Sun Feb 24, 2013 11:09 am

How did you do it previously? Did you load it by the 'Upload Attachment' icon on the Full Editor when posting or by Photobucket type programs?
David Harvey
Editor
Aussie Modeller International

Email: aussiemodeller@hotmail.com

http://www.aussiemodeller.com.au
User avatar
harvs73
Devotee
 
Posts: 1347
Joined: Sun Nov 14, 2010 10:02 am
Location: Brisbane, Australia

Re: Can not load img pics

Postby Dominic » Sun Feb 24, 2013 4:13 pm

Hello Dave

I use to open the thread and the photo load up no worries.
The photos that are attached from photo bucket are loading up
but the ones that are loaded up on AMI are not.
Is that clear as to what is happening ?
Dominic
Devotee
 
Posts: 139
Joined: Sat Nov 20, 2010 11:21 am

Re: Can not load img pics

Postby harvs73 » Sun Feb 24, 2013 8:29 pm

Dominic, I understand what you mean but am a bit stumped over why it is happening. It seems we are having glitches in the system at the moment as Motty has had a temporary problem uploading things but it is has now fixed itself up.
David Harvey
Editor
Aussie Modeller International

Email: aussiemodeller@hotmail.com

http://www.aussiemodeller.com.au
User avatar
harvs73
Devotee
 
Posts: 1347
Joined: Sun Nov 14, 2010 10:02 am
Location: Brisbane, Australia

Re: Can not load img pics

Postby Dominic » Sun Feb 24, 2013 11:18 pm

Dave
Yeah im a little confused too as it is happening over at Z5 too and it has only been a problem for a couple of weeks .... Oh well ill just have to live with it by the look of it.
Ive looked for updates for the software on my phone and nothing there to help me out.
Thanks mate Dom out
Dominic
Devotee
 
Posts: 139
Joined: Sat Nov 20, 2010 11:21 am